U huis door ons laten verhuren?

Vul vrijblijvend ons aanmeldformulier in, en wij nemen snel contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Het verhuren van uw huis kan zeer lucratief zijn!

Huis laten verhuren door ik wil mijn huis direct verkopen.nlTegenwoordig is een huis verhuren ook een hele aantrekkelijke optie voor particulieren en zelfstandigen. Dit is onder andere omdat er niet langer een maximumhuurprijs is op basis van het woningwaarderingsstelsel. Simpel gezegd, uw huis verhuren is makkelijker dan ooit.

Er kunnen verschillende redenen zijn om je huis of appartement te laten verhuren. Bijvoorbeeld:

  • uw te koop staande woning verhuren om dubbele lasten te dekken
  • een tweede koophuis verhuren voor extra inkomsten.
  • u gaat tijdelijk naar het buitenland
  • u gaat samenwonen

Dan kan het verhuren van je woning zeer lucratief zijn, ook als belegging.

Vanwege onze ervaring met het verhuren van woonruimte rondom Bergen op Zoom, Steenbergen, Roosendaal, en de gemeente Woensdrecht, hebben wij een groot netwerk van expats, en huurders.

Profiteer van onze lokale marktkennis en biedt vandaag uw woning te huur aan.

Wat kan “ik wil mijn huis direct verkopen” voor u betekenen als verhuurder?

Een woning of appartement verhuren in de regio Bergen op Zoom en omstreken kan een complexe aangelegenheid zijn en vraagt om professionele begeleiding van een verhuurmakelaar die hierin gespecialiseerd is. De huidige regelgeving, juridische en fiscale aspecten vereisen marktkennis en ervaring om zorgeloos uw huis of appartement te verhuren aan betrouwbare huurders.

Met meer dan 25 jaar ervaring kiest u voor zekerheid, transparantie & betrouwbaarheid en dat is precies wat Ikwilmijnhuisdirectverkopen.nl  u kan bieden, en  bent u verzekerd van persoonlijke en professionele begeleiding tijdens het gehele verhuurtraject.

Verhuur voor onbepaalde tijd of van tijdelijke duur, gemeubileerd of ongemeubileerd. Uw woning kan binnen de kortste keren worden verhuurd, het is een kwestie van de juiste huurder vinden!

Wij helpen u graag met het hele proces van A tot Z.

Wij gaan een huurovereenkomst met u aan. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over beheer, maandelijkse incasso van de huur, mutaties, klein onderhoud, etc. U krijgt maandelijks uw geld en heeft verder geen omkijken naar de woning.

Wij zoeken de geschikte huurder voor uw woning

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren aan expats. Expats zijn buitenlandse werknemers die tijdelijk in Nederland werken. Vaak worden ze uitgezonden door een bedrijf in het thuisland of worden ze ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Expats genieten een hoog inkomen en een hoge opleiding. Het zijn betrouwbare huurders opzoek naar woningen in het duurdere segment. Een groot voordeel van expats is dat zij voor een aantal maanden of jaren in Nederland verblijven. 

Wij zoeken voor u een geschikte huurder/expat en zorgen ervoor dat alle zaken omtrent de verhuur van uw koopwoning op orde zijn. Wij stellen onder andere een degelijk huurcontract op en vragen de vergunning voor leegstandswet verhuur aan bij uw gemeente.

Alvorens wij een huurder voordragen screenen wij vooraf op kredietwaardigheid, arbeidscontract, huurverleden en authenticiteit van identiteitsbewijs, zodat u er zeker van kunt zijn dat er een nette huurder in u huis trekt.

Daarnaast letten wij op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen. Nadat is voldaan aan deze criteria worden er afspraken gemaakt voor bezichtigingen. Vervolgens zorgen wij voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat huurder.

Kort samengevat

  • Huurder wordt gescreend op, kredietwaardigheid, arbeidscontract, huurverleden en authenticiteit van  identiteitsbewijs.

  • Wij letten op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen.

  • Als aan deze criteria wordt voldaan worden er afspraken gemaakt voor de bezichtigingen.

  • Wij verzorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten en bespreken deze met de kandidaat.

  • Wij dragen zorg voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst.

Interesse?

Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op.

Of meld u woning vrijblijvend aan, door ons aanmeldformulier in te vullen door op onderstaand knop te klikken.
Naast de verhuur van uw woning, kunnen wij het gehele financiële en technische beheer voor u op ons nemen.

Contact formulier


[recaptcha]