Direct en snel verkopen zonder tussenkomst van een makelaar!

Vul direct ons aanmeldformulier in, en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Na het scheiden direct duidelijkheid over je huis.

Als je samen een koophuis hebt, en je gaat scheiden, is natuurlijk de vraag, wat gebeurt er met het huis? Kan ik of mijn ex partner in het huis blijven wonen? Of kies je ervoor om samen het huis te verkopen? In veel gevallen is het erg belangrijk om het huis zo snel mogelijk te  verkopen, zodat u verder kunt en een nieuwe weg in kunt slaan. Ik wil mijn huis direct verkopen neemt u deze zorg uit handen, om uw huis direct te kopen, u hoeft niet meer te wachten op een koper.

Uw huis verkopen kan bij een scheiding voor extra problemen zorgen:

  • Het wordt lastig om uw lening af te lossen als u niet meer met twee bent.
  • Als één van de partners het huis wil houden wordt het moeilijk om een eerlijke prijs af te spreken. De partner die weggaat wil zoveel mogelijk krijgen, de partner die blijft wil zo weinig mogelijk betalen.
  • Wij stellen ons neutraal en discreet op tussen de beide partijen.
  • Vaak duiken er bij een scheiding financiële schulden op.

Allemaal situaties waarin u snel geld nodig hebt. Scheiding, Echtscheiding, erfenis, snelle verkoop,… Hoe langer u wacht met verkopen, hoe meer schulden u moet aangaan en hoe minder er overblijft na de verkoop van uw woning.

Vaak is de beste oplossing: Direct verkopen!

Wilt u Direct uw huis verkopen na uw scheiding? Dit is onze werkwijze:

  • Bel 0164 – 257592 of vul ons contact formulier in voor het maken van een afspraak. Bij interesse komen wij langs om een waarde van uw woning te bepalen en doen u een aanbod.
  • U kiest dan zelf of u ingaat op ons aanbod. Als u ja zegt,  krijgt u na het ondertekenen van het koopcontract direct een voorschot van € 15.000,00.
  • U verkoopt uw woning volledig onder het toezicht van een notaris.
Uw huis direct verkopen na een scheiding.