Ik wil mijn huis direct verkopen.nl neemt alvast één zorg uit handen
door het huis Direct te kopen!

Vul direct ons aanmeldformulier in, en wij nemen contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.

Huis verkopen na overlijden.

Wat te doen met een huis van een overledene? Bij een overlijden moeten er heel wat zaken worden geregeld, denk bijvoorbeeld aan het op de hoogte stellen van allerlei instanties, het opzeggen van abonnementen en verzekeringen, het regelen van bankzaken en het doen van aangifte voor zowel inkomstenbelasting als erf-belasting. Dan moet u ook nog eens de verkoop van zijn of haar woning regelen. Ik wil mijn huis direct verkopen.nl neemt u alvast één zorg uit handen door het huis direct te kopen.  Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken over de verkoop van het huis en kunt u zich volledig richten op de zaken die er op dat moment echt toe doen.

Vermijd verkoopstress en hoge kosten!

Bij ik wil mijn huis direct verkopen.nl kiest u voor een zorgeloze totaal oplossing, zonder moeizame onderhandelingen, zonder hoge makelaars en notaris kosten. Laat alle zorgen over het huis bij ons achter. Bij ik wil mijn huis direct verkopen.nl kiest u voor de zekerheid van een snelle verkoop en een netto uitbetaalde koopsom met een voorschot van € 15.000,00.

Wilt u meer weten en snel zekerheid over het verkopen van een huis bij overlijden?

Ik wil mijn huis direct verkopen.nl biedt een prima oplossing: wij kopen zelf aan en we zijn kapitaalkrachtig genoeg om al binnen een paar dagen de verkooptransactie volledig af te ronden.

  • Bel 0164 – 257592 of vul ons contact formulier in voor het maken van een afspraak. Bij interesse komen wij langs om een waarde van uw woning te bepalen en doen u een aanbod.
  • U kiest dan zelf of u ingaat op ons aanbod. Als u ja zegt,  krijgt u na het ondertekenen van het koopcontract direct een voorschot van € 15.000,00.
  • U verkoopt uw woning volledig onder het toezicht van een notaris.