info@wijhelpenudirect.nl

Huis verkopen na echtscheiding.

Direct uw huis verkopen?

Huis verkopen na echtscheiding.

U had het niet willen zien gebeuren, maar toch gaat u scheiden. Hierbij zijn er veel dingen er geregeld moeten worden. Dit kan enorm moeilijk zijn, vooral als jullie zo snel mogelijk uit elkaar willen. Op het moment dat jullie samen een koophuis hebben, zijn er een aantal situaties waar u zich in kan bevinden. Bij wijhelpenudirect.nl helpen we u graag verder.

Verschillende situaties na echtscheiding

U had nooit gedacht dat het jullie zou overkomen, de echtscheiding. Het blijkt echter toch niet langer te werken. Een zware tijd, met moeilijke keuzes. Wij willen u hier graag bij helpen. Op het moment dat u gaat scheiden en u heeft een koopwoning zijn er verschillende situaties waar u zich in kan bevinden. Voorbeelden zijn:

  • U wilt beide in een apart huis gaan wonen, en verkoopt dus uw huidige huis.
  • U blijft in uw woning, alleen uw partner gaat uit het huis.
  • U vertrekt uit de woning, en uw partner blijft in het huis.

U wilt beide in een apart huis gaan wonen, en verkoopt dus uw huidige huis.

Jullie kiezen ervoor om het huis te verkopen. Dit kan een flink proces zijn, waar u geen zin in heeft aangezien u al genoeg aan uw hoofd heeft. U wilt snel van uw huis af, zonder dat u daar zelf al te veel voor moet regelen.

Wij van Wijhelpenudirect.nl zijn er om u hierbij te helpen. Wij ontnemen uw zorgen op het gebied van de verkoop van uw huis, terwijl u bezig bent met het regelen van genoeg andere zaken. Dit is hoe wij te werk gaan:

  1. U vult een aantal gegevens over uw huis in het bod aanvraag formulier op onze website. Deze vindt u hier.
  2. Wij komen voor een taxatie bij u langs en doen hierbij een bod op uw huis. U kunt erop vertrouwen dat het bod dat hier gegeven wordt een vast bod is en niet meer zal veranderen.
  3. Zodra u akkoord gaat met het bod, dan maken en tekenen wij direct het koopcontract zonder ontbindende voorwaarden.
  4. Zodra er een overeenkomst is ontstaan, wordt het bedrag van de koopsom via de notaris voldaan.
  5. Door middel van de service van wijhelpenudirect.nl heeft u zonder zorgen heel snel uw huis verkocht!

U of uw partner gaat uit het huis.

Op het moment dat u of uw partner vertrekt, moet er afgesproken worden wie alle resterende woonlasten draagt. (In de meeste gevallen zijn de meeste kosten voor degene die in het huis blijft wonen, met een uitzondering van de kosten van groot onderhoud.) Om dit goed te regelen wordt meestal van tevoren de maandelijkse financiele bijdrage in woonlasten afgesproken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *