Wilt u ook uw huis in Bergen op Zoom direct en zorgeloos verkopen?

Vul direct ons aanvraagformulier in, en ontvang binnen een 1 week een bod op uw huis.

U heeft een huis in de Gemeente Bergen op Zoom. En U wilt dit snel en direct met zekerheid verkopen? Ik Wil Mijn Huis Direct Verkopen.nl koopt uw huis direct en neemt alle zorgen uit de handen door de volledige afhandeling te regelen. Wij kopen woningen aan zonder ontbindende voorwaarden en nemen deze af op de dag dat de verkoper wenst. Dit kan op de korte, maar ook op de lange termijn, dat is geheel aan de koper. Daarnaast is het ook mogelijk om nog enige tijd in de woning te blijven wonen nadat wij deze hebben overgenomen.

In welke staat het huis ook is, het leegmaken en schoonmaken kunt u gerust aan ons overlaten, en eventueel achterstallig onderhoud is ook geen enkel probleem.

En hebt u problemen met uw bank? Ook dan kunnen wij u helpen door onze ervaring en onze sterke contacten.

Ik Wil Mijn Huis Direct Verkopen.nl is ruim 25 jaar gespecialiseerd in de aankoop van particuliere woningen, in de regio Bergen op Zoom , Woensdrecht, Tholen, Steenbergen, Roosendaal, maar ook in de provincie Zeeland en Zuid-Holland zij wij actief.

Wilt u ook uw huis in Bergen op Zoom direct en zorgeloos verkopen?  Meld u zich dan aan via het aanmeldformulier of bel ons op 0164 – 257592 of op 06 – 51783075.

Wij kopen Direct!

Direct huis verkopen in Bergen op Zoom

Bij een gewenste snelle verkoop van uw woning in Bergen op Zoom, bent u niet gebaat bij de verkoop door een reguliere makelaar. De makelaar kost u véél geld aan courtage én de makelaar kan u niet garanderen hoe lang uw woning te koop zal staan.

Als u uw huis in Bergen op Zoom  verkoopt aan Ik Wil Mijn Huis Direct Verkopen.nl  bespaart u duizenden euro’s aan courtage en bijkomende kosten. Sterker nog, courtage-kosten komen hier niet ter sprake. Ik Wil Mijn Huis Direct Verkopen.nl koopt uw woning direct.

Hierdoor is er geen sprake van bemiddeling en is er dus ook geen sprake van courtage-kosten. Dus bij verkoop aan Ik Wil Mijn Huis Direct Verkopen.nl betaald u helemaal niets aan ons. U weet dus exact waar u aan toe bent en wat de woning u opbrengt.

En… U heeft de zekerheid dat uw woning zonder financieel voorbehoud is verkocht.

Geen onverwachte kosten.

Wanneer wij uw huis opkopen nemen wij de kosten voor notaris, overdrachtsbelasting, kadastrale kosten, etc. voor onze rekening.

Er zijn geen onverwachte kosten achteraf; het netto bedrag van de verkoop heeft u zonder kosten snel in handen.

Zelfs een aanbetaling is bij ons mogelijk. Ik Wil Mijn Huis Direct Verkopen.nl  wilt het u zo makkelijk mogelijk maken. Wilt u ook uw huis in Bergen op Zoom snel en zorgeloos verkopen? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Ook als u nog wat langer in de woning wilt blijven wonen, terwijl u de woning aan ons heeft verkocht. Bel of mail ons voor een vrijblijvende afspraak.

Maak een afspraak

Bel 0164 – 257592 of stel uw vraag op het contact formulier hieronder. En verkoop uw huis vandaag nog aan Ik Wil Mijn Huis Direct Verkopen.nl. De snelste weg naar de verkoop van uw woning al 25 jaar lang.


[recaptcha]